Thermal-Micro peite

24.3739.68

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Uuden sukupolven kevyt lämpöpeite
Kevyt, lämmin, pölyämätön, joustava rakenne, miellyttävä iholla

Thermal-Micro lämpöpeitteen erinomaiset ominaisuudet perustuvat täysin uudentyyppiseen, patentoituun valmistusmenetelmään. Ohuen kankaan rakenne muistuttaa untuvan rakennetta. Thermal-Micro kankaan sisään on kudottu pieniä, lämpöäsitovia mikrolokeroita. Kun iho luovuttaa lämpöä kankaan alla, lämpö varastoituu mikrolokeroihin ja korvaa siellä olevan viileämmän ilman. Samalla lämpimät mikrolokerot toimivat puskurina ulkopuolelta tulevaa viileämpää ilmaa vastaan ja kehon luovuttama lämpö säilyy peitteen alla.

Lämpöpeite on ohut ja kevyt, materiaalina 100% polyester, 155g/m². Peite menee pieneen tilaan, on nukkaamaton, vaivaton pestä ja säilyttä ominaisuutensa pitkään useista pesukerroista huolimatta. Materiaali on pehmeää ja tuntuu miellyttävältä paljasta ihoa vastaan. Ominaisuuksiensa vuoksi Thermal-Micro peite soveltuu leikkaussalien heräämökäyttöön ja on muussa hoitotyössä helppokäyttöinen ja pitkäaikainen lämmittäjä.

Peite on tarkoitettu käytettäväksi ilman pussilakanaa!

Hoito-ohje: 60°C pesu lyhytohjelmalla, synteettisellä pesuaineella. Älä käytä sähköisyyden poistamiseen ja tekstiilien pehmentämiseen tarkoitettuja aineita. Kloorivalkaisu kielletty. Mikäli desinfektion vuoksi halutaan korkea pesulämpötila, suositellaan korkeintaan 80°C, max. noin 20 min. Kuivauslämpötila korkeintaan 70°C, max. noin 15 min.

Lisätiedot

Koko

90 x 120 cm, 120 x 180 cm, 120 x 200 cm